Lezen en schrijven

Iemand zei mij ooit: ‘Als copywriter moet je je gedragen als een prostituee, je neemt álles aan.’ Mijn vraag? Of je als beginnende freelancer opdrachten kunt weigeren. Ik was gechoqueerd door zijn antwoord, er volgde een storm aan gedachten in mijn hoofd (ik “moet” helemaal niks!) en toen die ging liggen schraapte ik mijn moed bijeen en keerde de vraag vervolgens naar mezelf. Waarover wil ík schrijven?

  • Over persoonlijke groei: zelfontwikkeling, transformatie, zelfrealisatie, transitie, … het draagt allemaal bij tot mijn ideale wereld. De zelfhulpboeken vullen een halve kast in mijn woonkamer. Maar zoals je niet met een auto leert rijden door alleen een boek te lezen, zo kan je niet groeien zonder ook de praktijk aan te gaan. Ik schrijf over mijn uitdagingen.
  • Over familie: ik ben moeder, dus dan spreekt het vanzelf dat ik mijn gezin ongelooflijk belangrijk vind. Mijn kinderen zijn een grote inspiratiebron en mijn grootste motivatie om mijn ideale wereld te realiseren. Children are the future!
  • Over liefde: liefde is waaruit we geboren zijn, liefde is wat we zijn, love is all you need, als iedereen elkaar graag zag, wat een mooie wereld zou dat zijn. Liefde is het hoogste ideaal.

Je kan bij mij terecht voor het nalezen, corrigeren en/of herschrijven van je teksten. Bel me op +32477990009

Advertenties