Geluk is een keuze

Geluk is een keuze is een leuze waarvan ik meestal denk: fuck it. Maar vandaag dacht ik: love it! Ik koos voor dubbel geluk: te voet naar het werk in de ochtendzon. Hartverwarmend, spierversterkend, geestverrijkend. Wandelen is goed voor alles. Opgeladen begonnen aan mijn werkdag en ontspannen thuisgekomen. Door te wandelen kon ik de drukte en de hectiek van de dag makkelijker en sneller achter mij (lees: op het werk) laten. En ’s avonds was ik sinds lang nog eens echt creatief met woorden. Door mezelf op deze manier te ‘voeden’ hou ik mezelf en mijn energiepeil in een gezonde balans. Zo dankbaar! 

Vandaag was mijn wereld behoorlijk ideaal. 

Advertenties

3 gedachtes over “Geluk is een keuze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s