Iemand zin om te schrijven?

Schrijven geeft zin. Zinnen schrijven geeft… Geven zint schrijf.

Maar soms zit ik vast en zit ik blok. Soms hou ik teveel vast en soms laat ik teveel los. Om alle creatieve barrières te overbruggen ga ik ‘The Artist’s Way’ volgen. Weloverwogen dacht ik: ‘heeft dat wel zin?’, gezien het onvoorstelbaar drukke voorjaar dat ik voor de boeg heb. Maar de prioriteiten werden op een rij gezet en eentje schoof stelselmatig achteruit. Namelijk dingen doen voor me-Zelf. Omdat ik dat niét wou laten gebeuren kwam er een ronde herprioritiseren en schreef ik me in.

Dus ja, vrijdag is mijn vrije dag. Dus ja, ik ga dan iets doen voor mezelf waar ik niet onderuit kan, want ik wil het écht, ik betaal ervoor en het is iets waar ik erg van hou. Schrijven!

Zit je ook vast? De methodiek is schrijven, maar je hoeft geen schrijver te zijn. Het gaat over creatieve blokkades wegschrijven om zo plaats te maken voor euh, ja, het creeëren van wat het ook is dat jij wil neerzetten in de wereld.

Neem een kijkje op: https://www.facebook.com/KatiaWelvaert/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s