Over de moed bij blootgaan

Mijn naam is Fien en ik ben een addict. Aandachtsslet schiet me te binnen, maar dat is niet mooi om te zeggen over mezelf. De voorbije 6 maanden ging ik heen en weer tussen al dan niet datingapps gebruiken. Om de paar dagen werden die dingen afwisselend gedownload of terug verwijderd. Ik kan je vertellen dat ik […]

via 15. Addict — beter bloot

Deze blog vind ik absoluut geweldig. Fien schrijft vanuit haar hart. We volgden samen dezelfde weg en dat zorgt ervoor dat ik haar blog en haar worstelingen en strubbelingen zo herkenbaar vind. Zij is single, ik ben getrouwd, dus op datingsapps zit ik niet, maar verder verschillen we niet veel. Fien en ik, wij leerden dezelfde taal, niet het schoone Vlaamsch, maar de taal van het hart en van het kijken naar de diepere lagen in onszelf. Ze deelt haar gedachten en gevoelens anoniem op ‘beter bloot’ omdat we tenslotte allemaal naakt zijn onder onze kleren. Als alle laagjes weg zijn, zijn we allemaal kwetsbaar. En dat is doodeng. Maar wat een moed heeft zij, om bloot te gaan!

Advertenties

Een gedachte over “Over de moed bij blootgaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s