Voornemens van moeten of voornemens met moed?

Op mijn blog staat onder ‘joba’s ideale wereld’ de zin ‘haal de moet eruit, hou de moed erin’. Ik was de moed kwijt en het werd moeten waardoor één eenvoudige blogpost een enorme ‘moet’ werd. Maar van alles dat moet voel ik vooral veel weerstand met als gevolg dat er helemaal niks verschijnt. De moed zonk in mijn schoenen en het moeten vierde hoogtij in mijn hoofd. En tegen dat ik dat inzie, door heb, daar ging een hele tijd overheen. Dus mijn goede voornemen voor 2017? Meer bloggen dit jaar, omdat ik het wil, omdat ik de moed heb. Kleine stapjes werken beter. Heldenmoed is reuzenmoed, maar grootse moed zit in kleine stapjes. Dit kleine meisje inspireerde mij met haar speech over voornemens!

Fijne feestdagen,

Joba

Advertenties

2 gedachtes over “Voornemens van moeten of voornemens met moed?

  1. En jij inspireerde mij ooit om te starten met bloggen… Daar ben ik je nog steeds ontzettend dankbaar voor, want ik beleef er veel plezier aan.
    Beste wensen en dank voor het prachtige kaartje dat we vandaag mochten ontvangen! Tot ziens op het feestje.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s