De woorden van Noor

Graag stel ik u voor, mijn tweede dochter, Noor. Daar waar onze oudste, Reina, mij spiegelt in het uiten van mijn emoties, zal Noor mij raken met haar immense wijsheid. Als ik met haar alleen ben, dan vertelt ze mij ongelooflijk belangrijke dingen. Dat de bomen hard zijn van ver, en zacht als je dichtbij komt. Dat de wortels van de bomen tot diep in de aarde groeien en daar eigenlijk weer takken worden van de bomen van de mensen van de binnenwereld. In de Aarde wonen ook mensen en alles is er omgedraaid en op zijn kop. En in de vakantie, zegt Noor: ‘dan heb je tijd om Mama te zijn.’ Als ik vraag wat ze precies bedoelt, dan zegt ze: ‘Dan kan je voor ons zorgen, want dan kunnen we samen eindelijk schilderen.’ Ik geloof dat in de ideale wereld van Noor samen schilderen prioriteit is.

web_20161106_0070_zw

Advertenties

2 gedachtes over “De woorden van Noor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s