Wat ik mijn dochters toewens

Wat ik mijn dochters toewens is een sisterhood zoals ik die heb. Een wat? Een sisterhood, een vrouwenclan, een hoop vriendinnen, met vooral die echte doorleefde band van zusterschap.

women-full-moon-ceremeony

Ik heb een zus. Maar wat ik bedoel gaat over zusters en onze band van zusTERschap. Mijn zusters zijn die vriendinnen bij wie ik kwetsbaar, krachtig en kompleet mezelf kan zijn. Mijn zusters zijn vrouwen met wie ik samen een weg heb afgelegd naar de krochten van mijn ziel. Mijn zusters zijn moeders die voor mij zorgen door mij mijn eigen antwoorden te laten vinden. Mijn zusters zijn dochters die ik optil en ondersteun in hun diepste dromen.

You girls you know who you are!

Ik heb twee dochters en een zoon en uiteraard wens ik ook mijn zoon zijn wolvenpack toe; maar zoals mannen het anders doen dan vrouwen, en ik een vrouw ben en dus alleen maar kan beleven hoe wij vrouwen het doen, wens ik daarom mijn dochters uit het diepste van mijn hart zo’n vrouwennetwerk toe zoals ik dat heb.

Nieuwsgierig naar het vrouwennetwerk waar ik deel van ben: http://schoolvoorrelaties.be/lilith/

Meer lezen over zusterschap: http://upliftconnect.com/reviving-ancient-sisterhood

Advertenties

Een gedachte over “Wat ik mijn dochters toewens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s