Vitamine Zee

De winter is voorbij. We hebben er een hele tijd ziekenboeg op zitten. Buikgriep, drie keer. Windpokken, twee keer. Complicaties windpokken, twee keer. Migraine, één keer. Omver vallen van vermoeidheid, twee keer. Oorontsteking, twee keer. Ook naar de tandarts geweest voor mezelf en onze dochters, alles samen kwamen we aan 15 briefjes voor de mutualiteit. So far so sick, 2016.

De winter is voorbij! De rest van het jaar blijven wij kei-gezond en heel erg energiek. Zo voelt het vandaag. De zon schijnt, de lente staat aan de deur, de koude houdt nog even stand maar ik weet dat ze niet anders kan dan bijna bezwijken. De laatste resten kou doen deugd, want alle resterende kiemen, bacteriën en virusjes waaien hier zo door de open ramen weg. Terwijl de frisse lucht haar werk doet in ons huis, ademen wij extra vitaminen in aan zee. We zijn er klaar voor, voor 2016 2.0!

VitamineZee

Als het koud is moet je snel zijn met die foto’s. Mijn kleinste meisje wou niet meer opnieuw poseren. Man en zoon staan niet op de foto, het was té koud en ze hielden de wacht op een beschut plekje. Maar alle vijf hebben we genoten van een grote portie vitamine zee!

Advertenties

5 gedachtes over “Vitamine Zee

  1. Joba, wij hadden hetzelfde idee: een winter aan zee en we trokken voor 14 dagen naar Oostende. Koude, regen, wind en veel zon. De zee was prachtig en zeer afwisselend. We wandelden met de wind mee en vochten met de tegenwind om terug thuis te geraken met blozende wangen. Heerlijk.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s